Pre info

Eszünk - Iszunk

Kevés Szöveg

Több kép


www.szorfdeszka.hu ©

Eszünk -Iszunk....

...eközben kielemezzük mit is, miből is, mennyiért is?

-

07.30

Croissant

A mai táplálkozás a nyitás jegyében még megtartoztató volt : húsos és csokis croissant (150 ft/db) A mindannapok reggeli indulásához elengedhetetlen, ma a vacsora szerepeét töltötte be. Külön dícséret az eladónak...fólia kesztyüben rakta a zacsiba.

07.31

Lángos

A hagyományos magyar ételek egyik legismertebbje. Elkészítése nagy szaktudás igényel, mivel a kelt-tészta dagasztása mindíg is nagy odafigyelést igényel..Zsírban (jelen esetben olajban) kisütve, általában sós alapu feltéttel tálalandó. A legelterjettebbek ezek közül : Fokhagymás öntet, sajt, tejföl. Ára 290 Ft. Mivel a mai napunk igen rövidre sikeredett (eső, gyenge felhozatal , miazmás...) majd holnap nekifeszülünk a húsételeknek is.

08.01

Chili Con Carne

A mexikói konyha eme remekműve került vacsora időben asztalomra. Elkészítésénél ügyeltek arra hogy a gyengébb gyomru emberek is ehessék (nem volt csípős sem).Viszont feltűnt hogy több fajta babot is használtak alapanyagnak.Három szelet kenyérrel Ára 390 Ft.

08.02

Sült Karaj Grillezett burgonyával

Tipikus Sziget kaja.Mustáros mártásban lett megsütve viszont hidegen kaptam (grrrrrrr...) így az ízvilág teljesen elütött attól amit vártam. Talán holnap keresek valami más helyet, ahol a forró rácsról szedik le a húsomat.Ára hús 490 Ft burgonya 250 Ft

08.03

Gombás pulykamell zöldsalátával

Ezt csak belapátoltam két koncert között ezért nem volt lehetőségem analizálni...A Salátában feltűnően sok volt az uborka és a cukkini.(740 Ft.)

08.04

Bolonyai spagetti

Gyorsan kellett ennem ezért választottam ezt. Hamar lecsúszott a SAJT NÉKULI !!! bolonyai. Érdekes megelpetésként valószinuleg a Csiliből származó babszemek is odakeveredtek a tányéromra. Külön köszönet a szakácsnak aki felmelegítette tálalás előt. (490 Ft.)

08.05

Sziget Burger

300 Ft Csak a csalamádé ne lenne benne... Csukott és nyitott állapotban is látható.
(Csak rántsd a képre az egeret)


Roston sült pulykamell Bajor burgonya salátával (490 + 350 Ft) A "bajor"ságot ecetes hanymával érte el a krumplisaláta, viszont ma a hússal trükköztem, és akkor mentem vásárolni amikor feltették a rácsra, igy a frissen sült nagyon ízletes lett.